FEESTEN & PARTIJEN
Evenementen

Gaat u trouwen of organiseert u een grootschalig evenement? ESP Entertaiment kan uw complete productie 1-op-1 overnemen en voor u realiseren. Al uw wensen worden op een professionele manier door ons uitgevoerd.

Facilitair

Of het nu gaat om meubilair, horeca attributen of complete festival-tenten. Van barren tot aan statafels en van bouwhekken tot aan decoratie. ESP kan u helpen met het regelen en leveren van uw facilitaire benodigdheden.

PARTNERS

De Poort

Voor al uw catering wensen werken wij al jaren zeer prettig samen met met 'de Poort'. Dé cateraar voor alle grote- en kleine evenementen. Of het nu een besloten event is of een openbare aangelegenheid, de Poort staat garante voor top kwaliteit.

VDM

ESP Entertainment heeft in VDM dé perfecte partner gevonden voor al uw horeca- en evenementen diensten. Of u nu op zoek bent naar barren, tapinstallaties of juist een totaal inrichting wij regelen het voor u in samenwerking met VDM.

ATG

Voor al uw licht, geluid en visuele wensen op uw evenementen werken wij samen met onze parter ATG. Dit bedrijf faciliteert audiovisuele techniek voor een breed scala aan evenementen. Ideaal voor als u op zoek bent naar een lichtshow, goed geluid en/of visuals.