top of page
EHF05779.jpg

Spiegeltent Festival

ESP Entertainment organiseert ieder jaarvol passie het alsmaar groeiende Spiegeltent Festival op een van de mooiste locatie van NL; het Lingebos, Vuren. Verdeeld over vier area's kan je genieten van diverse muziek, entertainment en gezelligheid. Wat dit festival anders maak dan alle anders festivals is de sfeer en ambiance op het terrein zelf, iets waar ESP erg trots op is.

www.spiegeltentfestival.nl

EHF17485.jpg

Malle Molen Festival

In september 2022 organiseerde ESP Entertainment voor het eerst het Malle Molen Festival in een XXL feesttent in Molenaarsgraaf. Dit evenement duurde 2 dagen en de line-up zat bomvol gave feestartiesten.

Dit festival is een jaarlijks terugkerend evenement en keert in 2023 nóg groter terug.

www.mallemolenfestival.nl

EHF17478.jpg

Sound Paradise

Naast de succesvolle festivals organiseert ESP Entertainment ook veel kleinschalige evenementen in verschillende dorpshuizen. Ook organiseren we onder deze naam tentfeesten in dorpen als Meerkerk, Ottoland en Streefkerk. Ook bij deze producties wordt alles van A tot Z door ESP Entertaiment geregeld.

www.soundparadise.nl

EHF11396.jpg

Waterpoort Festival

In 2023 zal de eerste editie van het gloednieuwe Waterpoort Festival plaatsvinden. De line-up van dit evenement bestaat uit razendpopulaire artiesten:

The Dirty Daddies, DJ La Fuente en Kriss Kross Amsterdam.

www.waterpoortfestival.nl

bottom of page