Spiegeltent Festival 2021

Bekijk hier alle festival -en praktische informatie voor het Spiegeltent Festival 2021. Wist je bijvoorbeeld al dat het festival om 16:00 uur start? En dat er maar liefst vijf area's te vinden zijn? Lees het allemaal hieronder en kom goed voorbereid naar het prachtige Lingebos in Vuren!

Gaat het festival 100% door?


Ja, we hebben groen licht gekregen en het Spiegeltent Festival gaat 100% door! Voor dit festival is een Corona check verplicht. Dat betekent dat je een geldige QR-code moet laten zien via de CoronaCheck App.
Wat is de mininumleeftijd?


Het Spiegeltent Festival is dit jaar toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Let op! Bij twijfel kan er om een geldig ID worden gevraagd. Zorg er dus voor dat je deze bij hebt.
Wat is de locatie?


Het Spiegeltent Festival wordt georganiseerd in het Lingebos. Een prachtige recreatieplas in Vuren. Het exacte navigatieadres is: Haarweg 1, Vuren
Wat zijn de openingstijden?


De poorten van het festivalterein gaan om 16:00 uur open en het festival is om 01:00 uur afgelopen. Let op! We raden je aan om vroeg te komen om zo eventuele drukte bij de entree te voorkomen.
Kan je ook cash betalen?


Het is mogelijk om zowel met cash als met de pin te betalen op dit festival. Er zijn voldoende pinapparaten aanwezig, zowel bij de entree als de muntenverkoop.
Parkeren, hoe werkt dat?


Het parkeerterrein voor zowel auto’s als fietsen ligt op 10 minuten loopafstand van het festivalterrein. Let op! Vorige editie konden de fietsen naar naast het festivalterrein geplaatst worden worden, dit is dus nu niet meer het geval. Houdt hier rekening mee! We hebben een shuttle-treintje geregeld om extra service te bieden voor iedereen die zijn auto/fiets heeft geparkeerd op het parkeerterrein. Het parkeren van je auto kost €5,- en deze tickets zijn online in onze ticketshop vanaf nu verkrijgbaar voor slechts €5,-. Let op! Wil je op het parkeerterrein betalen? Dan kost een parkeerticket €10,-

Direct bestellen? ➜ https://bit.ly/3zNKXQi
Is er een garderobe aanwezig?


Ja, we hebben op het festivalterrein een speciale garderobe.
Kan ik online al mijn munten kopen?


Ja! Nieuw dit jaar is de online munten ticketverkoop. Je kunt eenvoudig bij je bestelling al direct een x-aantal munten (met korting) online bestellen tijdens het bestelproces van je ticket(s). Je krijgt naast je entreeticket een speciaal ticket waarmee je op het festivalterrein bij een speciale balie direct je munten kunt afhalen. Voordelen? Goedkoper én geen wachtrijen op het festival!
Is er een Kiss & Ride?


Ja, er is een een speciale Kiss & Ride ingericht voor taxi’s, bussen en bezoekers die worden afgezet en opgehaald. Volg de borden Kiss & Ride en volg altijd de instructies van de verkeersbegeleiding op.
Toegang via Corona CheckApp?


Voor dit festival is een Corona check verplicht. Dat betekent dat je een geldige QR-code moet laten zien via de CoronaCheck App.
✔️ Of een vaccinatiebewijs (volledig gevaccineerd en de laatste prik minimaal 14 dagen geleden gehad) ✔️ Of een negatieve test via Testen voor Toegang (www.testenvoortoegang.org) ✔️ Of Een coronaherstelbewijs. Voor alle overige informatie én het laatste nieuws betreft het Spiegeltent Festival kan je terecht op onze website: www.spiegeltentfestival.nl.